Sakarya Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz ruh, beden, zihin ve ahlak yönünden dengeli ve sağlıklı gelişmiş; millî, insanî, ahlakî, manevî ve kültürel değerleri içselleştirmiş öğrenciler yetiştiren; öğrencilerinin yeteneklerini dikkate alarak onları bir üst öğrenime en iyi şekilde hazırlayan, okul toplumunun mutlu olduğu ve gurur duyduğu bir okul olmaktır

Misyon: Misyonumunz öğrencilerimizin var olan potansiyellerini ve beyin güçlerini ortaya çıkarmak, mevcut potansiyel ve beyin gücünü en iyi şekilde geliştirmek; böylece öğrencilerimizin kendisi, ailesi, milleti ve insanlık için faydalı işler yapmasını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Başlama: 08.45 Bitiş : 15.50
Sportif Etkinlikler: İlçe ve İl geneli turnuvalar.
Bilimsel Etkinlikler: 4006 Tübitak Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ E-Twinning
Diğer Hususlar: Robotik Kodlama

Telefon - 0 (312) 785 1031

WEB - https://nallihansakaryaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ALİAĞA MAH. İSTANBUL CAD. SAKARYA O.O. BLOK NO: 10A NALLIHAN / ANKARA

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - İlçemiz 26.961 nüfuslu şirin bir ilçedir. İlçe merkezinde ve mahallelerinde de kaloriferli ev bulunabilmektedir.

Adres - ALİAĞA MAH. İSTANBUL CAD. SAKARYA O.O. BLOK NO: 10A NALLIHAN / ANKARA

Ulaşım İlçemiz içinde minibüsler hizmet vermektedir. Ayrıca Ankara il merkezine her saat otobüs bulunmaktadır. İlçemizden İstanbul, Eskişehir, Bolu il merkezlerine de otobüs kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup Ankara il merkezine 170 km uzaklıktadır.