OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTI DUYRUSU

05.10.2023 152

2023-2024 ÖĞRETİM YILI SAKARYA ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

Sayın velimiz,

Amacı eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltmek, eğitim-öğretim faaliyetlerini desteklemek, okul ve aile arasındaki iletişim ve iş birliğini güçlendirmek olan Sakarya Ortaokulu Okul Aile Birliği yıllık Olağan Genel Kurulu toplantısı 02/11/2023 Perşembe günü saat 16.00’da aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Özlem ELAGÖZ                                        Nimet OĞUZ AKTAŞ

Okul Aile Birliği Başkanı                                        Okul Müdürü

GÜNDEM MADDELERİ

1-     Açılış

2-     Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

3-     Okul Müdürü Nimet OĞUZ AKTAŞ'ın Konuşması

4-     Okul Aile Birliği Başkanı Özlem ELAGÖZ’ün Konuşması

5-     Açık oyla Veliler arasında Divan Başkanı ve Katip Seçimi

6-     2022-2023 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması görüşülmesi ve ibra edilmesi. Denetim Kurulu Faaliyet raporunun okunması

7-     Yönetim Kuruluna 5 Asil 5 Yedek Üyenin seçilmesi

8-     Denetleme Kuruluna 1 asil 1 Yedek Üyenin seçilmesi

9-     2023-2024 yılı tahmini bütçenin görüşülmesi

10-İhtiyaçların giderilmesinde Yönetim Kurulunun yetkilendirilmesi

11-Sosyal Etkinlikler Kurulu ve Öğrenci Davranışlarını Değerlendirme Kuruluna veli seçimi

12-Yeni Seçilen Üyelerin Toplantı tarihinin belirlenmesi

13-Dilek ve temenniler

14-Kapanış

NOT: Toplantı yeter sayısı sağlanamadığı takdirde, toplantı aynı gündem maddeleri ile 09.112023 tarihinde saat 16.00’da yapılacaktır.